Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα με βοηθήσει να ξεπεράσω το γλίστρημα»

Gerrard: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα με βοηθήσει να ξεπεράσω το γλίστρημα»

Λείπει στον Gerrard το ποδόσφαιρο ως παίκτης.

Την στιγμή του γλιστρήματος του Steven Gerrard στην ήττα από την Chelsea τον Απρίλιο του 2014 την θυμάστε όλοι. Κατά πολλούς εκεί χάθηκε το πρωτάθλημα για την ομάδα του Brendan Rodgers. Άλλοι έχουν έχουν διαφορετική άποψη. Είναι όμως σίγουρο πως εκείνη η στιγμή σημάδεψε τον Captain Fantastic της Liverpool.

Ο Stevie μίλησε για την άτυχη στιγμή του στο Greatest Game Podcast:

“ Αν κερδίσει η Liverpool το πρωτάθλημα σίγουρα με βοηθήσει να το ξεπεράσω και θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Όταν η Liverpool κέρδισε το Champions League πέρυσι, καθόμουν και έβλεπα πόσο χαρούμενοι είναι ξανά οι οπαδοί. ”

“ Με έκανε να νιώσω ξανά καλά, σαν να με γιάτρεψε και θεωρώ πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα βοηθήσει σε αυτό. ”

“ Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Ακόμη πιο δύσκολη από όσο νομίζει ο κόσμος. Ήταν η μοναδική στιγμή στα 20 χρόνια καριέρας μου, κατά την οποία ένιωσα μουδιασμένος. Το σώμα μου ήταν μουδιασμένο. Ήταν άσχημο. ”

“ Όταν κάνω σωστή ανάλυση, καταλαβαίνω πως το πρωτάθλημα δεν χάθηκε τότε, αλλά ένα μέρος του μυαλού μου συνεχίζει να το πιστεύει. ”

“ Μπορεί να μου λένε πως υπάρχουν 38 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και όχι μια στιγμή στο πρωτάθλημα, για να νιώσω καλύτερα, αλλά ξέρω πόσο σημαντική ήταν εκείνη η στιγμή. ”

Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea.
Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com